Gépeink

KIRBY

kirby

A Kirby takarítórendszer kiegészítőinek köszönhetően 12 különböző gépként tud funkcionálni, minden esetben ugyanazzal a motorral meghajtva. Az általunk leggyakrabban használt egységei a kárpit mélytisztító, a szőnyegsamponozó, valamint a padlópolírozó.

HEPA-filterének, rendkívül erős szívóhatásának és a Tech Drive® állítható magasságú motoros szívófejének köszönhetően a Kirby takarítórendszer a legkitűnőbb tisztítási képességgel rendelkezik.

Előnyei a következők:

 • HEPA szűrőrendszer: a háztartási por, pollen, poratkák és egyéb részecskék 99%-át kiszűri, 0,3 mikrométer átmérőig
 • Rendkívül erős szívóhatása 35 cm mélységig atka mentesíti az ágybetétet

Ajánljuk Kirbyvel való takarítási szolgáltatásunkat:

 • ha Ön, vagy egyik családtagja allergiától vagy asztmától szenved
 • háziállatot tart
 • szeretné az ágymatracát vagy bútorkárpitját alaposan kitisztítani
 • értékes szőnyegei karbantartására (beleértve a samponozást, bolyhosítást, eredeti színek megőrzését is)

A Kirby akár egy magasabb szállodai besorolás elérésében is segíthet.

Miért ezt a takarítási módot ajánljuk:

 • Erősebben rázza, veri a matracot, kárpitot, szőnyeget
 • Szőnyegeknél a gép magasságszintje állítható, ez nagyon fontos, mert ez által a gép, nem képez vákuumot, azaz ténylegesen ki tudja szívni, eltávolítani a szennyeződéseket
 • Ágybetétekből kimossa, kiszedi az összes foltot (pl.: izzadtságot, nyálat, vizeletnyomokat), illetve a kellemetlen szagokat
 • Elpusztítja a baktériumokat. A beszívott kórokozó, atka, por garantáltan nem kerül vissza a szoba levegőjébe
 • Az égésnyomon kívül, bármilyen foltot el tud távolítani a szőnyegekből

KÄRCHER PUZZI 10/1

Ezzel a géppel tisztítjuk otthonában a kárpitozott bútorait. Mivel ez egy ipari gép így sokkal nagyobb szívó erővel rendelkezik, valamint permetextrakciós mélytisztító technológiájának köszönhetően egyidőben permetezi a vegyszermentes tisztítószert a bútorba és szívja azt ki a szövet jellegének megfelelő erővel.


A foltokat kiszedi és kellemes illatot eredményez a takarítás végeztével. Környezetbarát technológiájának köszönhetően kevés vizet használ. Csak melegvízre és áramra van szükségünk a tisztításhoz.


Nem csak a felületi szennyeződéseket tünteti el, hanem az anyag belsejében lévőket is.

Tisztítószereink

RM 760 OA CarpetPro szőnyegtisztító por

szőnyegtisztító por

Az RM 760 OA szőnyegtisztító por kiváló tisztító hatású permetextrakciós tisztítószer. ”Encapsulation”- technológiával és szagmegkötéssel. Hatékony mélytisztítószer textilbútorok és kárpitok permetextrakciós készülékkel történő tisztításához. Feloldja a makacs olaj-,zsír-, és ásványi tartalmú szennyeződéseket. A beépített szagsemlegesítővel hatékonyan eltávolítja a kellemetlen szagokat, mint izzadság, vizelet, nikotin stb. Fehérítőktől mentes, kellemes friss illatú.

Tekintse meg a szőnyegtisztító biztonsági adatlapját!

 

Univerzális tisztítószer, tenzidmentes RM 770

Univerzális tenzidmentes tisztítószer minden rugalmas textil felülethez. . Feloldja a legmakacsabb olaj-, zsír- és nikotinszennyeződéseket. Jelentősen lecsökken az ismételt beszennyeződés, és a tisztítások közti időszakok meghosszabbodnak.

Tekintse meg az univerzális tisztítószer biztonsági adatlapját!

Kirby-hez használt szőnyeg sampon

A szárazhabos szőnyegsampon egy professzionális erősségű szőnyegtisztító sampon, ami csak természetes összetevőkből áll és amely gyorsan és egyszerűen megtisztítja a szőnyegeket és kárpitokat azáltal, hogy eltávolítja a beágyazódott szennyeződéseket, a kiömlött italokat (kávé, bor, üdítő, stb), a zsír-és ételfoltokat, a házi állatok szőrét, vizeletét. A szárazhabos technológia csökkenti a felesleges nedvesség felületre jutását, megóvva a szőnyeg hátulját, illetve egy gyorsabb száradási időt eredményez.


Ez a szőnyegsampon kapszulázó polimert tartalmaz, amely soha nem hagy maga után ragacsos maradványokat, illetve nem vonzza a szennyeződéseket. A szennyeződést körülveszi egy úgynevezett burokkal, ami rögtön kristályossá válik és így könnyebb felszívatni.


Ahol van háziállat, ott az ő általuk keletkezett ’’állatszagra’’ speciális, szintén természetes összetevőkből álló kiegészítő sampont használunk.